Grizly Arašídový krém s belgickou čokoládou 500 g
Arašídové máslo GRIZLY s hořkou belgickou čokoládou poskytuje skvělou svačinu. Kombinace arašídů bohatých na zdravé tuky, bílkoviny a vlákninu s antioxidanty je ideální volbou pro každý den.
Kategorie: | Ořechová másla a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Vlastnosti a výhody: Arašídový krém smíchaný s belgickou vysokoprocentní čokoládou, který vyrábíme v malých šaržích, abychom mohli zajistit čerstvost a kvalitu všech ingrediencí. Nejprve pražíme čerstvé arašídy suchým horkým vzduchem, poté je jemně mlejeme a smícháváme s rozpuštěnou čokoládou. Následně krém opět šleháme, aby byl krásně nadýchaný, a teprve pak ho balíme do dózy. Čistá kombinace arašídů a hořké belgické čokolády v rovnováze poskytuje vynikající chuť a také vysoký obsah živin. Arašídy se těší velké oblibě díky vysokému obsahu vlákniny, bílkovin a zdravých tuků, zatímco belgická 60% hořká čokoláda je bohatá na antioxidanty.
Použití: Možnosti použití arašídového krému s čokoládou jsou velmi široké. Může se použít jako náplň na palačinky, na ovoce, do smoothie nebo na dochucení ranní kaše. Samotný krém je také vynikající jako svačina. Můžete ho také použít při pečení podle své fantazie. Arašídové máslo s hořkou čokoládou je zdravou, výživnou a sytou svačinou pro každého.
Složení: Arašídy 75 %, belgická 60% hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo) 25 %.
Země původu: Česká republika.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Určeno k přímé spotřebě.
Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem.
Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 402 kJ / 574 kcal |
Tuky: | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 12 g |
Sacharidy: | 17 g |
z toho cukry: | 12 g |
Vláknina: | 9 g |
Bílkoviny: | 21 g |
Sůl: | 0 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích věnujeme nejvyšší péči. Předpisy a nařízení pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin, alergenů či dietetických informacích. Před použitím výrobku doporučujeme přečíst etiketu.